lørdag 2. januar 2010

Lite sying og mest ANNET på Hemsydd-bloggen..

Godt nyttår alle sammen! Og tusen takk for alle koselige hilsener! Jeg har blitt bedre, selv om jeg ikke er helt restituert.

I desember ble det alt for lite syblogging på Hemsydd-bloggen. Vel, jeg sydde endel, men tildels hadde jeg ikke tid til å blogge om det, og i tillegg var det meste julegaver og burde ikke blogges om. I jula har det blitt sørgelig lite sying, jeg kjenner det begynner å klø kraftig i syfingrene nå, ligger våken om nettene og tenker på alt jeg har lyst til å sy - det er et kreativt tegn, i allefall for meg. Grunnen til at jeg ikke har fått kost meg med symaskina mi er først og fremst at vi har tilbrakt det meste av jula borte hjemmefra. Første del hos svigers og nå hos min familie i Trøndela med kun noen dagers stopp hjemme hvor jeg bare lå sjuk.. Og med unntak av at jeg har hatt endel trøbbel med magen så har jula vært veldig koselig. Masse kosetid med jentene, alt for mye god mat og late dager med familie både her og der. Jeg hadde noen ambisjoner om å strikke i jula, men det har blitt lite av det også. Ei sagge-lue til eldstejenta er produksjonen jeg kan skryte av.. (og den får jeg ikke lagt inn bilde av engang, for jeg har glemt kabelen til kameraet..)

Samtidig med at sybloggingen har vært laber har blogging om hus og hverdagsliv sneket seg inn her. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det Kari som har bloggen Bolettes Hus skriver; "Har lenge vært interessert i alt man kan fylle et hus med." Det har jeg også, så absolutt! Jeg kjøpte flere pynteting enn det var plass til på rommet mitt da jeg bodde hjemme.. Ikke veldig kult at det som var "inn" på slutten av nitti-tallet var grønt, rødt og grov messing.. Må vel innrømme at ikke noe av det står fremme i dag.. Uansett; interessen for interiør har tatt seg enda mer opp etter at interiørblogg-verdenen åpenbarte seg indirekte gjennom syblogginga og ikke minst med god hjelp fra Ingeborg (madebymolla). Utrolig masse inspirerende blogger der også! Eneste ulempen er at det blir mye å følge med på!

Om et par dager er jeg imidlertid klar til å starte på det nye syåret. Mitt eneste syforsett er å realisere noen av drømmeprosjektene mine før jeg popper over av syideer!! SY-SY-SY! I tillegg har jeg en PIF å ta meg av. Blir spennende!
Til alle blogvenner der ute, takk for inspirasjon i det gamle året - gleder meg til å ta fatt på det nye sammen med dere!

3 kommentarer:

 1. Koselig å lese innlegget ditt,og gleder meg til å se det du kommer til å trylle frem av stoffer!
  Janne

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å lese om både syprosjekter og interiør!
  Håper du snart blir i toppform slik at vi kan få til en sydag. Jeg trenger både veiledning og inspirasjon!
  Godt nytt år til deg og dine!
  Madeleine

  SvarSlett
 3. Godt å høre at du er bedre! Gleder meg til å starte et nytt år jeg også, produsere mer av både syprosjekter og strikkeprosjekter. Men det er som du sier; mye å følge med på! Heldigvis er ting å følge med på som gir energi og kreativitet istedet for å ta!! Slenger meg på den sydagen, det får bli et av nyttårsforsettene!!

  SvarSlett