søndag 31. januar 2010

En fortreffelig vaktsøndag og operasjon reparasjon

I dag har vi hatt innekosdag. Siden jeg har vakt er aksjonsradiusen noe begrenset, men av og til er det godt å bare være inne hjemme også. Det har vært en stille søndag, vi har bakt kanelboller og spist god søndagsmiddag. I kveld har jeg gått løs på haugen med klær og ting og tang til reparasjon. For det meste mannen sine hulete ullgensere, men også to bamser og en cardigan har fått livsforlengende behandling. Jentene sine vinterdresser har fått nye "fotstrikker" og en kjole fra sydagen har endelig fått knapper og knappehull. Har festet tråder og montert en liten haug med smp stikkesaker også. Skikkelig fiksehumør i kveld! I tillegg har en sliten ulljakke fra 1994 (!) blitt til sofapute (bilde kommer i dagslys).

Nå er snart helga over - og faktisk skal det bli godt med mandag så jeg slipper vakt for noen dager..

2 kommentarer:

  1. "Ska sei du har fått ånnå" som vi sier her. Hørtes ikke helt gøy ut. Det er det verste jeg vet å fikse på sånne ting. Og når jeg først setter igang er haugen like stor som det din hørtes ut til å være. Men det er jo veldig deilig når det er gjort. Da blir det en stund til neste gang og man kan tenke bare nytt en stund. Det er fantastisk. Ha en fin uke.

    SvarSlett
  2. Hej!
    Tröjorna på min blogg är ur ett Ottobre nummer, kan kolla upp vilket sen. Men det är ett vanligt mönster för raglantröjor och sen har jag helt sytt ihop överallt utom fram på ena sidan,bandkantat sen sytt ihop arm-sida på båda sidorna, satt knappar (fråga gärna om du undrar). Klänningmönstret har jag bara utgått från tröjmönstret.
    Ha en skön dag!

    SvarSlett