tirsdag 26. januar 2010

To kjoler med feil årstid og stoffer og PIF i posten!!!


Da vi kom hjem fra jobb og barnehage i går lå det masse spennende i postkassen vår. Det var en pakke med morsomme stoffer fra japan, en pakke med lilla stoff som snille Bimalv på sykroken.net hadde sendt meg og i tillegg en overraskelse! Det viste seg å være en PIF-gave fra Sanna som har bloggen made by sanna . Et søtt lite forkle og en nydelig hjemmesydd muffins! Falt veldig i smak hos jentene! Tusen takk Sanna! Gave til deg kommer om ikke så lenge!


I går kveld sydde jeg ferdig to kjoler av restene av "høst-stoffene" som jeg tidligere har sydd forklekjoler av til Åsa og ei lita venninne. Den blomstrete er foret med et gammelt sengelaken og har fått knapper fra oldemors knappeskrin. Dette er første gang jeg syr et plagg med knappehull! Det ble ikke helt pent, så den andre fikk trykknapper som er den safe varianten. Skjørtene er cordfløyel med litt stretch (egentlig feilkjøpt - trodde det var babycord) fra Stoff og Stil. Mønsteret er fra Barn igjen boka. Str 98. Den ene blir Åsa sin, den andre har jeg tenkt å ha på lur til vi trenger en liten gave :o) Veldig kjapt å sy flere når man først er igan med tankegangen.

2 kommentarer:

  1. Kjempefine kjoler. Epler kan brukes hele året! Knappehull er bare en øvelse. Jeg har aldri brukt trykknapper, men er enig i at det alltid ser fint ut, så jeg får gå til anskaffelse av tang og knapper og prøve.

    SvarSlett