mandag 18. januar 2010

Jeg ELSKER å være effektiv!

I kveld har jeg i løpet av en time og et kvarter sydd to skjørt og ei pute! Det er jeg ganske så fornøyd med, for mitt store problem om dagen er å få fritida til å strekke til til alle hobbyprosjektene.


Puta først, for den var morsomst å sy. Den er sydd av en duk som vi hadde hjemme da jeg var lita. Den minner meg om min tidlige tidlige barndom. Om bestefar som røkte pipe og kjøkkenet vårt som gikk i brunt, rødt og hvitt (se bilde under). Stoffet er fint og i ganske kraftig kvalitet. På merkelappen står det Finlayson. Det var valgets kvaler hva den skulle bli til, men nå ser det ut til at den får livsforlengelse både som sofapute her hos oss og en liten kjole til minstemora.


Skjørtene skal bli gave til to jenter vi kjenner som fikk en lillebror for ikke så lenge siden. Når jeg bare får sydd noe til den nye lillebroren.. Skjørtene er også sydd av et gammelt stoff. De har tidligere vært en kjole som min mamma hadde på på et av de første bildene av meg, tatt på vårt herlige 70-tallskjøkken sommeren 1979. Siden jeg ikke er helt venn med scanneren min så har jeg fotografert det gamle bildet for å vise dere.

7 kommentarer:

 1. Herlig å være effektiv!Flotte ting du har sydd!Tror det blir produsert ei pute eller to her i morgen!
  Janne

  SvarSlett
 2. Så artig å se bilder fra 1979, fint år det!
  Jeg er så stolt i kveld fordi jeg brukte under to timer på kjolen jeg begynte å klippe i går, slik som du sydde i går. Mye mer effektiv i dag enn i går, lønner seg å sitte når man først er inne i tankegangen! Nå MÅ jeg finne senga!

  SvarSlett
 3. Så arti!
  Du er jammen effektiv, ja! Jeg har liksom sittet her med pc'en jeg da,helt siden jeg skrev den forrige kommentaren til deg.. Har ikke festet flere tråder heller... ;)Hehe! Men så har jeg ferie også, da...! :) :)
  Herlig bilde!!

  SvarSlett
 4. oy oy,så effektiv du er... flotte ting.

  SvarSlett
 5. søteste puta jeg har sett!!!!!!!Og med alle de minnene.........kjempe lur måte å forevige det på!!!!!!!!og samme med skjørtene!!Du er virkelig effektiv når du kan!!!!!!!!der kjenner jeg meg igjen ja !!!!!!!Deilig følelse etter på!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 6. jeg har en utfordring til deg på bloggen min. Du kan ta den vis du har tid og lyst :)

  SvarSlett
 7. Så härligt att få så mycket gjort på så kort tid! Det känns alltid bra när man lyckas med något sådant!

  SvarSlett