mandag 11. januar 2010

Nesten litt flaut..

I det siste har jeg sydd så lite at det ikke har blitt noe særlig Hemsydd-blogging.. Har rett og slett ikke hatt overskuddet til å komme igang. Kaldt som det har vært har syrommet vært veldig lite fristende, og sofaen desto mer fristende.. Men jeg har funnet litt tilbake til strikkinga da! Strikking har vært helt ut for min del etter at jeg begynte å sy på "ordentlig". Jeg strikker ikke spesielt raskt, så derfor krever det hele en god del tålmodighet, noe jeg definitivt ikke er utstyrt med mye av. I allefall, nå har jeg funnet MASSE jeg har lyst til å STRIKKE også, så nå har jeg bare enda mere som jeg har lyst til å gjøre og like lite tid!!
Har strikket ei lue som skal gies bort til ei venninne. Mønster fra Drops/Garnstudio. Synes den ble litt morsom. Har lyst til å strikke ei til meg selv også. Jeg kler vanigvis ikke lue, men denne synes jeg ikke ble så verst. Strikket av 2 nøster eskimo med pinner nr 8 så den gikk heldigvis ganske kjapt :o) Modellen var litt vanselig å motivere, hun ser nemlig barne-TV. Og har pepperoni-pizza i hele ansiktet ser jeg når hun får litt blitzlys på seg..

Og her kommer det flaue. Jeg må blogge om syprosjekter fra før jul for å ha nytt å vise til.. Her kommer nemlig bilder av noen brødkurver jeg sydde før jul. De er sydd i lin og bomullsstoff med julemotiv. Samme som voksduken min. Planen var å sy en likedan til oss selv, men så langt kom jeg ikke før jul, og det har fortsatt ikke blitt.. Mønster på den store er stoff of stil, den lille er unepune sitt mønster som du finner her.

7 kommentarer:

 1. Det er ingenting å skjemmes over;) Jeg holder bare på med gamle strikkeprosjekter jeg som går saaaaakte fremover så blir ikke noe nytt å blogge om på lenge!! Men; nytt år, nye muligheter! Dessuten er det artig å lese om den andre Astrid også, ikke bare hemsydd-astrid;)

  SvarSlett
 2. Åhh... så fin luen ble!!
  Ikke mye som skjer i dette huset heller - om det er en trøst.
  :-)

  SvarSlett
 3. Hej Astrid

  Tusind tak for kikket herinde i din vældig hyggelige og fine blog, og tak fordi du vil være med i min give away med link og alting :-)

  Og hvor må jeg sige, din døtre har nogle smukke navne - dem gillar jeg vældig meget! Har ikke megen tid for tiden (hvornår har man egentlig det med små børn i huset og en kreativ drift???), men jeg vil lægge mig til som fast læser, så jeg kan finde dig og kikke nærmere på herlighederne en anden god gang og følge dig fremover :-)

  Rigtig god uge
  Hilsen Helle

  SvarSlett
 4. Knallfin lue! Og modellen var skjønn, selv med litt matrester rundt munnen ;)
  Tror hun er veldig lik sin mor...?
  Jeg har handlet inn ribb og stoff til helgen, og gleder meg til lærdom og inspirasjon :)
  snakkes!
  Madeleine

  SvarSlett
 5. Veldig søt strikke lue- og proffe brød"kurver"!

  SvarSlett
 6. Nydelig lue! Sylysten går opp og ned for de fleste. Min har lagt nede lenge nå, og jeg venter spent på når den er tilbake... Litt dumt og rart at den forsvinner helt når jeg egentlig liker det, men sånn er det bare. Men heldigvis er det mye annet gøy å finne på:) Og når man er så flink å strikke som deg, er det jo ingen grunn til å være flau:) Ha fine januardager:) Klem fra Heidi

  SvarSlett