lørdag 23. januar 2010

Ser du jeg har fått den!


Ser at det er inflasjon i syblogge-verdenen når det gjelder kreativ blogg award, men det er første gang jeg får en award, så jeg er veldig glad. Har fått to til og med; den ene er fra Hønepøne som har en supersjarmerende interiør og hverdagslivsblogg (og kanskje snart begynner å syblogge?). Den andre har jeg fått fra Alvinea som har en inspirerende syblogg med masse gode linker og tips i tillegg til alt det fine hun syr selv.


7 interessante ting om meg.. Hm, vi får se etterhvert hvor interessant det blir.

1. Min første skikkelige hobby var scrapbooking. Dette startet jeg med i 2004 etter at jeg fikk edstejenta og ville lage "verdens fineste" album til henne. Det har blitt lite scrapping etter at syingen kom inn i mitt liv, men scrappingen og jeg finner nok tilbake til hverandre etterhvert.

2. Jeg jobber til daglig som lege.

3. Jeg får stadig spørsmål om hvordan jeg rekker alt. Svaret er ganske lett: jeg ser nesten aldri TV og er ikke veldig opptatt av å ha et nyvasket hus til en hver tid. Og dessuten, jeg tror man får tid til det man har lyst til å få tid til.

4. jeg er ganske så utålmodig når det gjelder hobbyprosjekter, skulle helst vært ferdig før jeg har begynt. Det er nok derfor syingen er midt i blinken for meg.

5. Jeg lar meg lett begeistre over fine ting. Det kan være stoffer, papirer, pyntegjenstander og gamle ting.

6. Jeg kan ligge våken om natta å tenke på scrappesaker eller stoffer jeg bare MÅ ha..
7. Jeg drømte en gang om å få 7 barn, og den sjuende skulle hete Syver. Jeg har etterhver innsett at jeg nok vil slå meg til ro med litt ferre, men fire hadde vært fint.

1 kommentar:

  1. Nå har du blogget flere innlegg enn jeg har klart å få med meg;) Så artig!! KJekt å vite mer om deg.

    SvarSlett