tirsdag 2. februar 2010

Hva tror du dette stoffet har vært?


Endelig har kjolen fra sydagen for et par helger siden fått knapper. Kjolen er sydd av et velbrukt gammelt stoff og nytt dongeristoff. Vintage-stoffet er et tynt bomullsstoff som jeg fant på mørkeloftet hjemme på Støren. Synes både mønster og farger er aldelse nydelige! Og det er nesten litt rart å tenke på hva stoffet tidligere har vært! Det har nemlig vært en campingstolpute! Fantastisk nok hadde noen tatt vare på to sånne puter og jeg sprettet av stoffet og tok det med meg. Tror ikke helt de der hjemme skjønte at jeg skulle få noe fint ut av det gamle litt slitte stoffet, men jeg er i allefall veldig fornøyd! Noe av det fineste jeg har sydd etter min mening. Ikke så lett å få Åsa til å posere i ettermiddag til tross for bestikkelse i form av et rosa drops..

10 kommentarer:

 1. kjempe søt kjole du har sydd!!veldig moro å finne sånne gamle fine skatter og trylle de til sine og brukende ting i dag:-)

  SvarSlett
 2. Fantastisk! Det må ha vært en flott campingstol. Stoffet var veldig fint som kjole også. Nydelig. Du er kreativ!.

  SvarSlett
 3. Så fin den ble;) De modellene er ikke alltid så lette å få på gli. Her i huset kan det meste løses med "sjopolade"...

  SvarSlett
 4. nydelig kjole! flaks at noen tok vare på campingstolputene! :)

  SvarSlett
 5. Så utrolig morsomt å lage kjoleliv av campingstolputer! Fin kjole. Liker bloggen din, og har lagt meg til som følger :-)
  mvh Bjørg

  SvarSlett
 6. Så gøy å bruke omigjen slike ting da :) Du er kjempeflink altså *bøyer seg i støvet*

  Moro å se alle tingen du lager! Ha en riktig fin søndag!!

  SvarSlett
 7. For en herlig kjole!!! Og flott blogg du har! Moro å se, for du er kjempeflink til å sy, strikke, lage kort med mere!!

  Hilsen Janne Skjerdingstad:)

  SvarSlett
 8. Åh vilken fin klänning!!

  SvarSlett
 9. jättefin klänning!

  SvarSlett