onsdag 30. desember 2009

Sjuk sofa-mamma med flott utsikt!


Jeg har blitt sjuk i jula, så her sitter jeg i sofaen og synes synd på meg selv.. Egentlig skulle jeg vært på jobb i dag, så svigers er her for å passe ungene og godt er det - de blir ikke mye underholdt av meg dessverre. Det har lavet ned med snø her de siste dagene, til stor glede for barna, ikke fullt så gledelig for pappa-mannen som måker snø sent og tidlig. Akkurat nå har jeg meg ei stille stund med generell surfing på alt som er kjekt. Eline er ute og bygger snølykt med farmor - jeg kan se den fra sofaen her jeg sitter. Koselig! Ved siden av meg sover Åsa middagslur på den nye "sauen sin". På vei hjem fra legen i dag syntes jeg så synd på meg selv at jeg kjøpte meg to interiørblad og ei tibetansk saueskinspute som jeg har ønska meg. Den er overraskende myk! Og at Åsa la sin elsk på den med det samme det skjønner jeg godt. Hun vil helst ha med "sauen" overalt.

7 kommentarer:

 1. Uff, så trist å være syk da! God bedring!!!!
  Klem Kari

  SvarSlett
 2. Hei!Så fin blogg dette var,og så masse fint du lager!Legger meg til som følger jeg,og gleder meg til å titte innom her snart igjen!Masse god bedring til deg!
  Janne

  SvarSlett
 3. Så dumt at du er syk! Jeg støtter at man skal gjøre det man kan for å trøste seg selv *nikker*.
  God bedring :-)

  SvarSlett
 4. Kul att du vill vara med i min PIF! Maila mig din adress så dyker det upp något hemgjort framöver. Krya på dig och Gott nytt År!

  SvarSlett
 5. God bedring, takk for fine kommentarer og Godt Nyttår!

  SvarSlett
 6. luen blir kjempefin , morsomt mønster

  SvarSlett
 7. Heia, og godt nytt år....
  Synn at du er syk da, ikke noe særlig.... Da er d lov å unne seg litt kos...
  Håper vi ses snart, stor klem..

  SvarSlett