lørdag 12. desember 2009

Lussekameler og puter i en fei

Her har vi hatt hjemmelørdag med fiksing i huset kombinert med at jeg har vakt. Mannen har montert nytt dusjforheng-oppheng og en benk på badet, mens jeg har sydd puter som matcher voksduken. Putene er sydd etter dette mønsteret som jeg fant på Unepune sin blogg. Jeg har glidelåsfobi, og har derfor ikke begutt meg ut på sofapute-sying før jeg altså kom over denne smarte måten å gjøre det på.Siden vakta så ut til å gå rolig for seg fant vi ut at vi skulle bake lussekatter. Jentene er veldig glade i å bake, så det var populært. Eline lurte veldig på hvorfor det heter lusseKATTER, og tok det ganske bokstavelig og lagde katter. Midt i utbakinga ringte vakttelefonen, og jeg måtte gå på jobb en tur, og pappan tok over styringa i bakeprosessen. Da ble det etterhvert både lusse-kameler og slanger! Pappsen husket ikke å pensle dem før steking, men de ble både fine og gode likevel!


Etterat jeg kom hjem fra jobb har jeg hengt opp julegardina mi på kjøkkenet. Det er ei liftgardin jeg sydde i fjor. Stoffet er fra Princess.

3 kommentarer:

 1. Den stolen var kjempefin, og putene prikken over i`en! Fine gardiner har du fått opp også. Ser ut som julestemningen har kommet et langt skritt lengre hjemme hos dere trass vakthelg:) Nå er det straks jul også og noen dager fri for store og små. Det er vi klare for alle sammen!
  Her startet søndagen kvart over seks og nå sitter vi i sofaen, ser på barnetv og spiser havregrøt.

  SvarSlett
 2. Så fin de putene ble. Du som er så flink til å sy trenger ikke frykte glidelås - det er faktisk ikke vanskelig (som regel).

  Kule lussekatter;-)

  SvarSlett
 3. Putene blei kjempefine! Hadde litt av det stoffet i fjor, det er så fint! Trur jeg må ha mer av det... Her i huset ligger vi endel etter på alt som har med jul å gjøre - men jul blire uansett =)

  SvarSlett