søndag 13. desember 2009

Ei perfekt vakthelg :o)

Vakthelga har så langt (bank i bordet!) forløpt veldig rolig. I dag har vi kost oss hele dagen. Vi startet dagen tidlig med å dra på Lucia-morgen i Domkirka. Nydelig stemningsfull konsert med Schola Cantorum som startet kl 08.30! Åsa hadde litt problemer med å sitte i ro, men heldigvis er det takhøyde når det gjelder barn i kirka vår. Når vi kom tilbake spiste vi opp resten av lussekattene før vi vekte pappan som fikk sove skikkelig lenge i dag. Etter en lang frokost dro hele familien med Texas i spissen på tur i Kringstad-bukta. Aksjonsradiusen er litt begrenset med vakttelefonen i lomma, men akkurat i helga skal jeg ikke klage! Fikk plukket kongler til dekorasjonene mine også. På vei hjem stakk vi innom Plantasjen og plukket opp noen nye svivler.
I ettermiddag her pappan malt tak på loftsstua og vi jentene har hatt juleverksted! Her er resultatet:

Er ikke bare lett å finne noe som en 2 åring kan greie å lage, men hun har hatt på lim og satt på de store paljettene på både filtkledde fyrstikkesker og på isoporballer. Flinke, store lillemor.
Storesøster har satt sitt preg på den nye voksduken min, men nekter å innrømme det!! Jeg kjenner imidlertid ingen andre som tegner sånne hjerter..

3 kommentarer:

 1. Høres ut som en perfekt søndag! Jeg dro også med meg Andrea ut en liten tur i skogen idag, mest for å plukke greiner, kvister osv. Så ingen kongler da;)
  Hadde Andrea på ryggen i meitai, det fungerer fremdeles supert! Hun er litt forkjølt og litt kort lunte, så det passet bedre å sitte på i dag enn å gå selv! Artige ting dere har laget. Tror jeg må kjøpe lim og glitterstæsj slik at jeg kan lage noe enkelt sammen med Andrea.

  SvarSlett
 2. Ingeborg: Så kjekt at dere fortsatt får brukt meitaien. Lenge siden sist vi brukte vår nå, Åsa er veldig flink til å gå, men det hender jeg tenker den hadde vært kjekk på vei hjem fra bhg.. Bare slurv at jeg ikke har en liggende der. Kjekt at du titter innom bloggen min både titt og ofte :o) Vi har fått hverandre hekta på blogging ;o)

  SvarSlett
 3. Nå begynner jeg å bli ganske rutinert på at jeg må innom blogger i løpet av dagen/kvelden;) Lite tv-titting for å si det sånn! Jeg tenker det blir full julepynting i helga eller mandag ettermiddag. Greit å være ferdig med pyntingen før lillejuleaften, da skal vi å se på gårdsnisse hos ei venninne på ettermiddagem og jeg til frisøren på dagen. Kjekt å få kose seg den dagen;) Ser ut til at jeg skal ha fri, barnehagen er stengt. Blir det eriklia på fredag?

  SvarSlett