mandag 3. mai 2010

Om å jobbe best under press

Det høres kanskje litt rart ut, men jeg har funnet ut at jeg syr best når jeg har en tidsfrist på meg - selv om syingen kun er hobby og et overskuddsprosjekt for min del. Det er uansett sånn at jeg alltid har flere planer i hodet enn jeg har tid til å sette ut i livet. Og av og til kan alle syplanene virke litt lammende. Hvor skal man begynne liksom..? Jeg snapper stadig opp enda flere ideer og prosjektene under planlegging blir stadig flere. Og da er det lett å glemme at jeg ikke har tid til å sy "alt". Et eksempel på noe jeg egentlig hadde tenkt at jeg bare måtte la være å tenke at jeg skulle sy var toalettmapper til jentene. Det går jo fint an å kjøpe noen også, liksom. Men så, når jeg kom hjem fredag kveld etter å ha vært på kurs i Stavanger hele forrige uke og fant ut at Eline skulle på overnatting i barnehagen i dag. Og hun hadde jo ikke noen toalettmappe stakker.. Så da fikk jeg testet oppskriften på firkantmapper likevel :o) Sybeskrivelsen fant jeg her Sykroken.net.
Mappene er tilpasset de glidelåsene jeg hadde i hus, den største er sydd av et stykke på 30 x 40 cm, den minste av en bit på 25 x 30 cm. Glidelåsene skal være like lange som den korteste siden. Inni har jeg brukt en gammel "voksduk" (sånn en som ikke er voksaktig) med prikker fra Kid. Som fòr mellom lagene har jeg brukt et tynt fleecepledd fra jysk. Var morsomt og sy. Skal se det blir fler etterhvert :o)

4 kommentarer:

 1. Å så flotte toalettmapper!!!! Tenker tuppene ble godt fornøyd med de ja! For meg hørtes hele prosjektet veldig vanskelig ut... Fikk melding på telefonen i ettermiddag om at pakke med sying av barnetøy kunne hentes så jeg gleder meg til å få den i hus i morgen.

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Disse var jo kjempefine. Enig med deg i at det er lettest å jobbe under press.

  SvarSlett
 3. Hei. Så fine de ble!! Tenker meg det var stolte små som fikk de;) har tenkt tanken på slike som smågaver til tantebarna mine jeg også + litt stæsj oppi til bursdager fremover.. Men tror det blir med tanken..

  Beklager har ikke sett at du eller andre har komentert på bloggen min. Har visst blitt en sperre der plutselig. Men nå er det i orden:)
  Men i allefall: så selger jeg litt klær gjennom bloggen min.Har en rubrikk der det står her er det jeg har til salgs: der kan man se:) så er det bare å sende mail. Har ikke noen annen side nei. Ellers så selger jeg klærne i butikken Hjørnestein i Surnadal;)
  Så her er det full rulle:)

  SvarSlett
 4. sååååååå søte de ble!kitty er og blir en slager her i hus også!!!!!!!!kansje jeg hermer en dag jeg også får tid nedover den lange ønskelista mi...............uendeliglang er den også!men du så moro!!!!!!

  SvarSlett