lørdag 15. mai 2010

Seks luer før frokost :-)


Våknet med en usedvanlig stor lyst til å sy i dag. Klipte endel luer i går kveld (før jeg så Avatar på DVD med mannen) og var veldig spent på hvordan de ville bli! Jeg har brukt Kokalals geniale luemønster og sybeskrivelse som ligger her. Med så god hjelp var det ingen sak å sy en lue eller seks. I mønsteret står det at den passer fra ca 3 til 7 år, og jeg har laget både en litt større og en litt mindre variant, så får vi se om de passer dem de er tiltenkt etterhvert. Stoffer er jny-design. De blå med aper og løver er ganske tynn jersey som passer fint til tynne sommerluer.

6 kommentarer:

 1. Oj vad produktivt! :) Fina mössor!

  SvarSlett
 2. Skal si du har fått gjort mye før jeg i det hele tatt hadde stått opp!!! Stilige luer da! Bendik bruker sin mye. (Var veldig lortet da vi skulle bort i går, men nei, det var den som skulle være med! :)) Tusen takk for at du gir meg tips, det trengs! Kjøpte litt stoff som jeg likte på Ikea i går, får se om det i det hele tatt går an å bruke det... På stoff og stil kjøpte jeg litt ribb-stoff og litt kritt å tegne med og ark å tegne mønster på. Ble ikke sett så mye på stoff da mamma og Jonas satt igjen i bilen, så jeg må nok ta en tur UTEN barn en dag.

  Ha en fin 17. mai!!

  SvarSlett
 3. wow.. d må jeg si.. Effektiv du er da!!:)
  Fine stoffer til gode luer.
  Har tenkt tanken på å sy en til poden her.. takk for tips om mønster:)

  Jeg har for tiden så mye å gjøre at blogging har det blitt lite av,og når jeg endelig kan blogge så er camera uten batteri...øggg er det ikke typisk.hehe.. Kommer vel sterkere tilbake på bloggfronten jeg også.

  Ha en fin 17mai-feiring med dine søte små.

  SvarSlett
 4. Det må jeg si, flink du er, du får jo gort litt. Kule ble luene vertfall..
  Her går det i beising, så ikke mye tid og ork til andre ting.
  Ha en fin 17.mai, så må vi treffes snart igjen.
  Klem

  SvarSlett
 5. Du kan å imponere!! Kule luer:-)

  SvarSlett