tirsdag 25. mai 2010

Til ei lita Pippi


Jeg har sydd en liten omslagstrøye til ei lita nyfødt jente vi kjenner. Det er første gang jeg syr etter mønster fra Gynther-boka (Børnetøj du selv kan sy). Og enten var babyer på 70-tallet ganske mye bredere enn dagens babyer eller så har jeg misforstått mønsteret! Det siste er nok mest sannsynlig.. En siste mulighet er kanskje at modellen skal være sånn, men jeg synes i så fall at det er mer enn litt snålt. Det er liksom baksida som er for bred, foran er det jo bare overlappe mer. Jeg har tatt et bilde av den med brett bak, slik at den blir ca den bredden jeg ville hatt. Jeg må nok gjøre om dette. Typisk meg å tro blindt på mønsteret og ikke bruke fornuft før det er for sent. Størrelsen er str 3-6 mnd. Det herlige pippistoffet er fra Åhlens. Ellers s&s.

6 kommentarer:

 1. Så nydelig! Fint med det prikkete stoffet til ermer:)
  Rart at mønstret var så stort ja.. Ser mer fornuftig ut str på bilde nr 2.

  SvarSlett
 2. Så flotte stoffer og så fin den ble!!

  SvarSlett
 3. knall søt denne ble!!!!!!så rart med mønsteret da,jeg har heller på følelsen at det blir litt lite etter de mønsterne jeg da,,,,,,,,,,,,kanskje jeg som gjør noe galt da?

  ellers var antrekkene på sist innlegg også så fjonge!buksedressen ble jo aldeles nydelig med det søte stoffet!!!ja rart med vaffel.jeg trodde også det var noe knot å få til,men når en bare har testet litt,var det plutselig en lek;-)moro det!!!

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig omslagstrøye. Irriterende med sånne mønster som ikke blir akkurat slik en har tenkt. Men det er kanskje 70 tallsmote:-)

  SvarSlett
 5. Kjempefin trøye! Jeg også synes mønsteret ble veldig bredt, sydde fra samme bare i kjole.. så jeg tror det er mønsteret som er litt "kokko" ;)

  SvarSlett
 6. Her har eg ikkje vert før! SÅ fine ting du lager! :D Legger deg til i blogglista mi!
  Marie

  SvarSlett