torsdag 13. mai 2010

Same, same, but different!


Det har vært stille her på bloggen de siste par ukene. Jeg har puslet med noe småtteri, men ikke så mye å blogge om foreløpig. Kan si det sånn at jeg ruger på et litt avansert prosjekt som ikke er helt i mål enda. Samtidig har vi hatt mye annet på programmet også med hus, hage og besøk. I går kveld fikk jeg akutt behov for å lage noe som ble raskt ferdig, så da sydde jeg disse to buksene som begge skal gies bort. Den ytil venstre er sydd etter mønsteret som heter Hupsis trikåbyxa fra Ottobre 1/2009. Men livet har bred ribb i stedet for innsydd strikk. Synes Ottobremønstrene har så morsomme navn ;o) Den til høyre er laget med utgangspunkt i Meedom form 1, men beina er gjort bredere/rette nederst og livet er ganske mye lavere enn Meedom. Enda ser jeg de kunne vært videre nederst for å få den pose-effekten jeg egentlig ønsket.. Ja,ja. Neste gang. Begge buksene er str 86 og skal sendes i posten til henholdsvis Leo og Odin som begge har fylt 1 år for ikke lenge siden. Håper de passer!

6 kommentarer:

 1. Kule bukser du har sydd. Deilig blåfarge. Jeg skal se på tøflene mine og komme med oppdatering på antall masker:-)

  SvarSlett
 2. Flotte bukser i nydelige farger! :) mmm..må lete gjennom om jeg har det ottobre bladet..leter etter det "perfekte" buksemønster selv...;)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar hos meg. Artig å finne den flotte bloggen din! Disse buksene var kjempe-fine!

  SvarSlett
 4. Buksene dine ble kjempefine!! Har fått Børnetøj-boka i postkassa og sitter og lurer på hva jeg skal prøve å gi meg i kast med først. (Går første prosjekt helt skeis blir det vel ikke flere...) Skal en tur på stoff og stil i morgen så det spørs om jeg finner noe lurt å ta med hjem:)

  SvarSlett
 5. Skikkelig stilige bukser du har sydd....
  Flinke du:-)
  Håper du har det bra ellers, og at vi ses snart igjen.
  klem

  SvarSlett