lørdag 24. april 2010

Flere bildegaver og en hund på billigsalg :-(

Her er noen flere gaver jeg har laget den siste uka. Det er søskenbarn-Borwin som skal få forkle sammen med noen andre saker til rommet sitt. Bærenettene er det farmor og oldemor som skal få. Alle gevene er dekorert med bilder skrevet ut og strøket over på stoff. Min nye favoritt! Farmors veske har fått bilde av jentene på ei side og kopi av et sjeldent kunstverk på den andre. Jentene samarbeidet om en tegning her nylig, og jeg synes den ble så morsom, så nå pryder det veska som Stoffer er stort sett stoff og stil og det kule astronautstoffet er fra ebay.
Det som ikke er fullt så kult er at Texas har ødelagt buksa jeg nettopp sydde til Borwin.. Den hunden er veldig glad i å tygge på det han ikke skal tygge på.

7 kommentarer:

 1. Så flotte ting du har laget, flink du er...
  Slemme texas... ikke morro når slikt skjer.

  Stårtil ellers?

  Ha en fin dag, kelm

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Tenkte bare jeg ville si hei - og berømme deg for fantastiske, kreative barneklær. Angrer så veldig på at jeg ga bort symaskinen min... Sånn er det når man er "ung og dum" og tenker at å sy, det skal jeg ihvertfall aldri gjøre!

  (Skjønne unger også!)
  Lilli

  SvarSlett
 3. Så flotte gaver du har lagd igjen!! Synes det er ekstra stas å få noe som er hjemmelaget.
  I dag hadde jeg tenkt å ha på Jonas lua du sydde til han. Han ble rund som ei kule i ansiktet!!!:) Bollekjeker ja:)

  SvarSlett
 4. Hei igjen! Sitter å ser på blogg etter blogg og får veldig lyst til å prøve å sy litt barneklær. Har du forslag på bøker eller nettsider med oppskrifter? Og hva er lettest å begynne å prøve å sy?

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Hei
  Fine bærenett du syr, og ekstra morsomt med bildene på. Gratulerer med ditt første sokkepar - jeg tenker du syns det var enkelt!!
  Kjedelig med Texas som er så utsultet at han må spise klærne deres...;-)
  Klem

  SvarSlett
 6. Det er hyggelig med personlige gaver ;). Fikk barndomsminner av å se på jentene dine i røde Fanakofter. Jeg og min 2 år yngre søster hadde også røde Fanasett i barndommen.

  Haha - angående hund. Vi har en Golden Retriever som heter Gordon. Han spiser ikke på tekstiler *bank i bordet*, men han liker å leke . I vinter strikket jeg meg en lue. Så ble den helt borte. Sporløst. Den dukket opp forrige uke. Bak huset - når snøen var smeltet. Du kan si - dusken må jeg nok erstatte med en ny. Noen hadde nok funnet den litt fristende å rase rundt med. Og hund nå i gørreperioden/røyteperioden - akk akk akk ;/. Kjenner jeg egentlig blir mer tålmodig for hvert år her nå. Det er jo bra.

  Hei og hopp ;).

  SvarSlett