fredag 16. april 2010

Bukse til Borwin og nett til Danna


Gavedrysset fortsetter. Jeg er litt på etterskudd, for denne uka har farmor hatt bursdag også uten at gaven er ferdig.. Men planen er klar.
Her er i allefall ei bukse til jentenes søskenbarn som endelig er ferdig (UFO uten strikk i lang tid). Mønsteret er fra Ottobre 1/09, stoffet er en linblanding fra stoff og stil.

Danna er jentenes oldemor og min mormor. Men som den unge og spreke oldemora hun er nekta hun å bli kalt oldemor. Eline kalte henne Danna da hun var mindre og da ble det Danna. Og den unge Oldemora fylte altså nettopp 71. Hun får bærenett i lin med forstoff i bomull. Bilde av jentene på som er skrevet ut på transfersark fra Claes Ohlson. Mønster fra Barn Igjen boka. Alle stoffer fra stoff og stil.


Har også sydd meg pute i dett skjønne kokeshi-dukke stoffet fra stoff os stil. Bilde øverst.

4 kommentarer:

 1. fantastisk fin den puta ble!så søtt det stoffet!!!!!!!!og veska var så søt!!!!!!!og buksene artige med alle lommene!!!!!!!

  jeg har en award til deg!!!!!!!!

  SvarSlett
 2. Skal si du har vært produktiv siden sist jeg var innom:) masse fint!!! stoffet på puta var LEKKERT. det har jeg ikke sett på s&s..hmmmmm...hehe
  Selv har jeg hatt litt sy-tørke pga sykdom i heimen..men håper jeg klarer å komme i gang løpet av helgen...

  SvarSlett
 3. Så mye lekkert du har sydd!
  Putestoffet var superkult, men aller mest imponert er jeg over buksen du har sydd - ser jo helt perfekt ut!
  Håper dere får ei fin helg :-)

  SvarSlett
 4. Så produktiv du er! Masse flott. Likte spesielt godt den buksa. Har det mønsteret her et sted jeg også så kanskje jeg skal teste det ut i jentefarger!
  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett