søndag 11. april 2010

Et lite blåbær på oppdagelsestur

I dag har vi vært på besøk hos molla og familie som har et herlig sted nede ved sjøen. Været var nydelig og vi grillet og kosa oss alle mann! Spesialr spennende var det å gå på oppdagelsestur i fjæra synes Åsa. Hun hadde ny lue for anledningen, strikket i går. Fant ei jorbærlue-oppskrift på nett som måtte prøves. I mangel på rødt bomullsgarn ble det et blålilla blåbær i stedet. Den var veldig enkel og kjapp å strikke, og siden den ble litt stor tror jeg jeg må prøve meg på et jordbær også. Men akkurat nå må det bli litt stikkepause fremover, for venstre skuldra mi protesterer på all denne strikkinga..
Åsa har forresten på seg jakka som June bak bloggen Hugleik Design har sydd. Den var avgjørende faktor for at jeg fikk øynene opp for hjemmesydde klær for snart et år siden. Jakken er nesten for liten nå, men både jeg og Åsa elsker den så vi bruker den litt til.

7 kommentarer:

 1. Å, så fin lue!! Har sett de som jordbærlue, men så smart å lage blåbær da!!

  SvarSlett
 2. Deilige bilder. Likte godt lua. Kjempefine farger. Forstår godt at jakken er favoritt.

  SvarSlett
 3. Koselige bilder og søt jente! Lua ble jo også kjempefin. Synd med skulderen din...håper den blir bedre når du legger vekk strikkepinnene litt.

  SvarSlett
 4. Superfin mössa och härliga bilder!!

  SvarSlett
 5. Så fina bilder! Och de prickiga byxorna är i ett tyg som ser EXAKT ut som ett jag behöver...

  SvarSlett
 6. Tack för info om tyget, ska införskaffa lite sådant tyg snart!

  SvarSlett
 7. Så fine bilder :D Og knalltøff lue :)

  SvarSlett