lørdag 10. april 2010

Dronningen av småstrikk ;o)


Jeg har etterhvert litt en mester i å finne strikkeoppskrifter som er både fine og kjappe å lage. Ting som er perfekte for mitt noe utålmodige sinn. Sånn på tampen av vinteren har jeg fått litt strikkedilla, og her er noen av de siste prosjektene. Øverdt et sett til fruen selv med lue, votter og hals i Viking superfine alpakka. Herlig, mykt garn.

Så ei tubelue til Eline i eskimogarn. Fantastisk enkel; 42 masker på pinne 8, en rett og en vrang i 17 cm. Vips! Bruker i underkant av et nøste. Legg opp 38 masker for barn under 5 år og 46 masker for dem over kanskje 8. Eline har ganske stort hode til å være 6 år, og den mellomste sitter ganske tett på henne enda, men eskimo strekker seg. Husk å legge opp og felle av løst.
Til slutt ei lue i Alfa garn fra sandnes til Eline. Jeg har kjøpt inn garn til den korterma jakken på bildet også. Men det er lenge til neste høst, så jeg har heldigvis god tid. Hi, hi. Den gule kluten er en forsinka påske-oppvskklut.

3 kommentarer:

 1. Så flink du er! Jeg likte spesielt godt settet du har strikket til deg selv. Har strikket et par baby "stayup's"-sokker i samme garn, og det er så herlig og mykt! La oss håpe du ikke får brukt det settet før til høsten ;).

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har strikket!
  Flotte bærenett også ser jeg. Her i huset skal guttene ha Star Wars o.l., jeg syns ikke det er særlig stas, men gir etter av og til:-)
  Skal vi prøve å møtes neste uke?
  Klem

  SvarSlett
 3. Flotte småstrikk-ting! Syns også det er mest arti å strikke ting som er fort gjort!:)

  SvarSlett