mandag 28. september 2009

Loppis-duken som ba om å få bli snurreskjørt

Jeg og jentene var på loppemarked forrige helg. Veldig sjelden det er loppis her omkring, iallefall som jeg har fått med meg. Jeg var primært på utkikk etter gamle stoff og fant to ulike duker som jeg tenkte det kunne bli noe av. Den ene var en stor rund duk med blomster i blått, hvitt, gult og orange:Denne duken bare BA om å få bli et snurreskjørt! Den var litt stor, så jeg klipte av det meste av den blå kanten. Resten var lekende lett - jeg klipte bare hull i midten satte på ribb med strikk i og sydde skråbånd rundt kanten nede.


Her er actionpics fra i dag tidlig:Eline i nytt snurresjørt, Åsa i ny forklekjole (se under) og rampehunden Texas med en stjålen blomst..

Her er snurrekjolen in action:


Åsa måtte prøve på seg den nye forklekjolen som endelig fikk knapper i går kveld. Den sydde jeg på sykveld forrige tirdsag hos Ingeborg som har madebymolla-bloggen. Den er vrengsydd i dongeri på ene siden med lomme laget av en gammel loppis duk. Andre siden er laget av gardinstff fra et tekstil-utsalg her i byen. Den fikk trykknapper - da jeg ikke er helt venn med knapphullssying..


8 kommentarer:

 1. Ny tävling hos Tant:

  http://uj76.blogspot.com/2009/09/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_28.html

  ..med chans att vinna 1 presentkort värt 400kr från en finfin barnbutik! Kika gärna in o ha en fortsatt braig kväll =) Kram

  SvarSlett
 2. Vad fina saker du har sytt!

  SvarSlett
 3. Kule klær du har sydd:-)

  Marit

  SvarSlett
 4. Fina kläder! Härligt snurr!

  SvarSlett
 5. Så fina saker du gör! Tycker själv om att sy både i nya och begagnade tyger, kan inte bestämma mig för vilket jag gillar mest! Å andra sidan måste man ju inte välja... ;.)
  Lycka till med mössmönstret!

  SvarSlett
 6. Snurreskjørtet ble kjempekult! Ser du har fått mange fine kommentarer, artig!!!
  I kveld ble det hekling på meg, ble litt sent for sying... Men; helgen er enda ung!
  Lykke til med vakt.

  SvarSlett
 7. wow, for et fantastisk skjørt!! Gøy of finne sånne skatter på loppis!!

  Forresten så var hele bloggen din veldig koselig, masse flotte klær!!

  SvarSlett
 8. Fine klær! Likte ekstra godt den blå retro-prikke-kjolen, men her i huset er det bare gutter... Jeg har etterhvert et lite lager med kjoler som venter på knappehull før årets julemesse. Skal få veiledning i helgen, men trykk-knapper er også god løsning.

  SvarSlett