søndag 20. september 2009

Søstrene Hemsydd :o)

Her er godjentene mine i hemsydde kreasjoner.


Settet til Åsa lagde jeg for et par uker siden, men siden det ble tatt i bruk med det samme så har jeg ikke fått tatt bilde av det. Settet er sydd av herlig interlock fra jofotex med landskapsmotiv. Genser er meedom str 86, råd ribb fra S&S, geckos kant nederst er veldig kjekk! Buksa tror jeg nesten jeg kan si er eget mønster, for å få nok ut av landskapsstoffet er nemlig buksa en mellomting mellom meedom form 0 og form 1. Den har i tillegg fått lange ribbekanter nederst for å bli lang nok. Rød ribb med strikk i midja.Fantastisk nok fikk jeg også sydd et skjørt til storesøster av det samme stoffet. Jeg hadde bare 0,8 meter så stoffet er godt utnytta til 3 plagg

2 kommentarer:

  1. Det landskapsstoffet er kjempekult! Jeg har bestilt noe lignende fra Japan, med masse farger og mønster. Gleder meg til det kommer i posten;) Bomullstoff det da. Takk for kommentarer på bloggen min. Tar bare bilder der det er ryddig!!

    SvarSlett
  2. Å, kanskje du har bestilt det japanske zoo-stoffet som e har? Har du sett det? Eller kanskje d e et anna ett.. Utrolig masse stilige japanske stoff i allefall!

    SvarSlett