tirsdag 30. mars 2010

Stivbeint mønsternerd vs løpsk frihåndsfantast


Jeg og eldstedattra her samarbeidet om litt påskepynt. Inspirasjonen fant jeg hos Kasparas regnbue, her er hønene. Vi lette fram det vi hadde av filt i spreke farger og satte igang. Jeg tegnet mønster til kropp, krone og lomme - helt i tråd med min måte å gjøre det på. Eline derimot ville heller klippe på frihånd, om ikke annet for å bevise for meg at det gikk helt fint! Det må vel kalles terapi for en litt rigid mønsternerdete mor :o) Det morsomste med det hele var likevel at Eline lærte seg å sy! Læringskurven var bratt, og det var lett å se at hun var rimelig fornøyd når hun var ferdig. Hun har sydd både lommene og rundt det hele på sine to.
Her er et nærbilde av den store frihåndsklipte hønen sammen med årets påskepynt-produksjon fra barnehagen. Helt til høyre er et eggeglass i Åsa sin kolleksjon. Vi fikk ett i fjor også. Oppi kommer etterhvert karse. Ved siden av er Elines karse, kunstferdig dekorert. Like foran den orange høna står en yndig liten påskehare som også er Elines verk. Veldig morsomme ting de lager i barnahagen også synes jeg!


Konsentrert!

6 kommentarer:

 1. så moro med litt kvalitetstid med ungene!og påskepynt er så friskt!kjempe søte og masse fine farger!!!

  GOD PÅSKE TIL DEG OG DINE!!!

  SvarSlett
 2. Så flott påskepynt dere lager!

  God påske til deg og dine :-)

  SvarSlett
 3. Kjempefin påskepynt!!
  Gleder meg til Dea blir større og vi kan avansere litt på hobbyfronten:) Blir dere hjemme i påsken og med eller uten besøk?
  Kanskje du kan sende meg ei melding på tlf? Har levert min på verksted og har ingen telefonnr tilgjengelig:)

  SvarSlett
 4. Så arti påskepynt! Moro å gjøre noe sammen med barna. Og så flink Eline er tilå sy da!! Så har hun noen å slekte på og da!:)

  SvarSlett
 5. Så fint Påskpynt!!
  Glad Påsk :-)!!

  SvarSlett
 6. Koselig å lage noe sammen! Har lenge tenkt at det er uaktuelt her i huset med tre "rabbagaster", men jammen santen klarte eldstemann og jeg å lage et par kyllinger i dag. God påske ønskes til dere og!

  SvarSlett