mandag 29. mars 2010

Bestilling fra en trofast kunde og mere vintagestoffer :o)


Jeg har en god kunde som stadig kommer med nye bestillinger. Hun vet godt hva hun vil ha, og får det gjerne som hun vil. Nå har hun bestilt 2 Hello Kitty skjørt til to av sine venninner i bursdagsgave. Elisa som har blitt 4 og Mia som har blitt 6 år. Kunden min synes det er veldig stas å gi bort Hemsydd-klær som mamma har sydd. Og da blir det jo morsomt å sy på oppdrag fra henne også :o)
Her for ikke så lenge siden dumpet en fin liten samling med 70-tallsstoff ned i postkassa mi. De er kjøpt hos Lullaby.dk. Gleder meg til å sy av dem, men samtidig blir det litt skummelt. Må planlegge godt og ikke klippe feil! Og dessuten er det valgets kval hva man skal sy.. Har ca en halvmeter bare av hver. Forslag mottas med takk!

Jeg må også takke Alvinea for Sunshine Awarden! Fikk den etter jeg postet forrige innlegg. Tusen takk snille du! Alvinea har denne skjønne bloggen hvor du blant annet kan lære deg å tegne lue-mønster. Anbefales et besøk!

Og dessuten! Husk give away`en min om du ikke har meldt deg på enda!

3 kommentarer:

 1. Nydelige stoffer! Jeg har to "små-bit-tips": sommerhatter, alveluer + skjørt av flere stoffer; her er det et fint i boken 'Barn igjen': 6 avskårne kjegler monteres med ribb i livet. Jeg syns mange av 60/70- talls stoffene er ekstra fine satt sammen.

  SvarSlett
 2. du er heldig altså-trofaste kunder er gull verdt!!!!!!også den givergleden datttera de viser-det er skjønt ,og da syr selvfølgelig mor med glede!!!!!!!
  også de skattene av noen stoffer da!!!!!!!himmelsk!!!!!!!1skulle gjerne hatt de selv-finner aldri så fine farger retrostoffer jeg-sukk..men jeg ser jo muligheten til å kjøpe her du har handlet ja!men gjorde du det nettopp?ser hun er syk.............kanskje hun ikke tar imot bestillinger heller da........

  SvarSlett
 3. Härliga tyger, blir såååå avundsjuk! Och vad roligt med kunder som kommer tillbaka, det är ju ett bevis på att du gör fina saker. Fast det visste vi ju redan! Glad Påsk!

  SvarSlett