søndag 15. november 2009

Nye merkelapper, resteprosjekter og orden i sysakene :o)

Endelig kom de nye Hemsydd-lappene fra minanamnband.se! Røde og fine var de. Men behovet melder seg stadig for flere farger, så det blir nok ikke lenge før ny bestilling.
Dessuten har jeg sydd to babyluer av skye-rester. Første gang jeg syr denne luemodellen. Brukte mønster fra Barn Igjen boka. Det er opprinnelig beregnet på stumme stoffer, men de ble gode likevel. Den blå er str 48 og den rosa er str 50 i følge mønsteret, men jeg synes de ble store til å være "babyluer". Prøvde den største på min snart 2-åring, og da var den bare litt knapp. Vel vel, dette er det første jeg har sydd noe helt uten mål og mening. Ikke er det til mine egne og ikke er de tiltenkt noen spesielle i gave. Det betyr vel at jeg har sydd mine to første "overskuddsprosjekter" og at de er til salgs om noen skulle være interessert. Kr 100 inkl porto. Vil tro at den minste (blå) passer fra 6 mnd og den største (rosa) fra 12 mnd. Ikke akkurat sesongen for dem nå, men jeg har dem nå liggende :o)

Det siste resteprosjektet er et forsøk på lappeteppe. Utgangspunktet var noen små restebiter fra piratstoffet som jeg ikke hadde hjerte til å kaste. Lette gjennom haugen med ribb, og fant noen farger som matchet (selv om det IKKE ser sånn ut på bildet..) Den skal få kant rundt og velur på baksiden og vatteres, men siden lappetepper ikke helt er min greie så har jeg ikke vatt liggende.

I helga har jeg ryddet i "hovedbeholdningen" av stoff. Det ble så fint at jeg bare måtte ta et bilde! Vanligvis er det kaos som er stikkordet over hele hobbyrommet, en nå har jeg i allefall orden i de nyeste og mest aktuelle stoffene (ikke spør hvordan det står til i scrappekroken eller med resten av stoffene..) For den som måtte lure; bildet på veggen er meg i 1.klasse og stabelen med Blafre-bokser er fremtidige julegaver.

3 kommentarer:

 1. Vilka fina mössor! Lapptäcket blev också fint!

  SvarSlett
 2. Tassar förbi o tipsar dig som redan tävlar/ har tävlat hos mig (jätteskoj) att jag nu startat en ny spännande tävling:

  http://uj76.blogspot.com/2009/11/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_17.html

  ..med chans att vinna ett presentkort från en finfin barnbutik, kika gärna in o delta i den oxå =)

  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  Fine merkelapper du har fått deg. Jeg har lyst på nye jeg også, men må nok bruke opp litt først.
  Ha en fin kveld.
  Marit

  SvarSlett