fredag 20. november 2009

Inspirasjon i posten og glede seg til barna er i seng..I dag fikk jeg Stof2000-katalogen fra i sommer i posten. Det er snille Leanne på sykroken.net som sendte den til meg siden jeg etterlyste den der inne. Jeg har forelsket meg sånn i noen miljø-bilder i den katalogen, og tenkte å bestille stoffer til puter og teppe på Åsa aitt rom som er under innredning.

Dessuten har jeg fått to meter av det herlig pippistoffet fra Åhlens i posten. Dette har jeg kjøpt av hjelpsomme Zeeglet på sykroken. Takk, snille! Ellers sitter jeg her og venter på at kvelden skal starte for alvor. Storesøster her besøk av ei venninne i kveld som skal overnatte, og lillemor sitter og ser i bok ved siden av meg. Mannen er ute i kveld. Har syplanen for kvelden klar, skal bare kose meg litt med jentene først.

5 kommentarer:

 1. Du må kose deg masse i kveld da:-)
  Ser jeg må komme å låne noen mønster m deg:-)
  Klem

  SvarSlett
 2. Jg gleder meg til å se hva du lager. Legger med link til en teller http://www.dittnettsted.com/teller/, jeg husker ikke hvor jeg fikk tak i min.
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 3. Da har vi endelig landet i sofaen etter en innholdsrik helg;) Håper du har fått vært kreativ ved symaskinen, gleder meg masse til å se hva du har skapt denne gangen! Ha en fortsatt fin søndag. Kjempekult pippi-stoff!!

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for koselig kommentar på siden min. Tallerkenhyllen er kjøpt i en interiørbutikk som heter Rått og Sanselig i Larvik.... men den er av merket house doctor, og finnes på home and cottage og i andre interiørbutikker også :) Så fine stoffer du bruker, og så koselig å se at du også har en liten designerspire i huset :)
  Klem Beppe

  SvarSlett
 5. Så bra at du har fått hjelp på Sykroken, som forøvrig er et topp sted å være!
  Kjekt med sykvelder, håper du koste deg masse!

  SvarSlett