torsdag 12. november 2009

Her kommer en body!

Jeg har vært på jakt etter mønster til å sy body, har hatt tanker om å prøve meg på det lenge. Saken er at det ikke har vært så lett å finne, før jeg plutselig kom over et mønster som snille Zeeglet som har bloggen Leirfivel har laget og lagt ut her. Tusen, tusen takk! Mønsteret er str 68, stoff er økologiske uggler fra jofotex og ribb fra stoff og stil.

Bodyen skal gies bort til en liten ny verdensborger vi kjenner og får følge av en helt basic brun velourbukse. Ble ikke helt fornøyd med bildene verken med eller uten blits, men her er de to variantene

5 kommentarer:

 1. Heia, så masse du har sydd... E du hjemme i dag? Her er det bra, lager til messa vi skal være m på og selge, den 22.nov, på vågane ungdomshus:-) Skal sy m jakke i kveld tenker jeg...
  Ha en fin dag, klem

  SvarSlett
 2. Så fine de var! Og så mye annet fint du har på bloggen din :)

  SvarSlett
 3. Nå er du i siget igjen ser jeg! Da raser du fra meg;) Kjekt at du får sydd litt om kveldene, det gjør deg nok godt. Ser dere i helga, gleder meg!!!

  SvarSlett
 4. Så fin bodyen ble! Morsomt å se at det funka for andre enn meg å sy etter oppskrifta i bloggen min :) ser forresten at jeg må innom og sjekke jofotex-stoffer..... ;)

  SvarSlett