tirsdag 10. november 2009

Jeg har blitt utfordret!

Fikk denne utfordringen av min gode venninne Ingeborg som har bloggen Made by Molla

Første gang jeg er utfordret i bloggverdenen, så jeg må jo bare ta denne :o)

Skriv tre ting du husker som om det var i går:
1. Dagen min mamma døde i august 1996-. Det er 13 år siden allerede, men den dagen kommer jeg alltid til å bære med meg - heldigvis sammen med mange gode minner fra fine stunder vi fikk sammen.
2. Vel, skulle gjerne vært første gangen jeg møtte min kjære, men han gjorde nok ikke et veldig godt inntrykk ved første møte. Jeg husker det forsåvidt veldig godt, men vi har mange minner seo er bedre i de elleve årene vi har delt etter det. For eksempel husker jeg veldig godt da jeg fortalte at han skulle bli pappa for første gang, da vi forlova oss på toppen av brua til Innlandet i Kristiansund osv osv
3. Det må bli fødslene. De sitter liksom i kroppen - og det er noe mektig over kroppslige minner. Jeg har egentlig to veldig forskjellige, men begge to gode, fødselsopplevelser. Og det er en opplevelse å føde - i tillegg til den største premien av alle når det er over.

Skriv tre ting du misliker:
1. Husarbeid. Jeg synes det er dønn kjedelig å gjøre ting som straks må gjøres på nytt.. Som å vaske opp, støvsuge og vaske klær. Men det er jo koselig når man først har fått det rent og ryddig rundt seg da. Likevel, det er nok en kjent sak at jeg ikke er og aldri blir blant dem som prioriterer å bruke så mye tid på husarbeid.
2. Helgevakter.. Det er det jeg liker minst med jobben min. Helgene har jeg lyst til å ha sammen med familien.
3. Vanskelig å bare skulle velge en ting til.. Det er mange ting jeg gjerne skulle hatt med. Får prøve å begrense meg. Urettferdighet kanskje.

Skriv tre ting du liker:
1. Å våkne opp i helgene med senga full av armer og bein og kjenne at jeg er verdens heldigste kvinne og mamma. Og samtidig vite at vi har helga foran oss og bare skal kose oss sammen.
2. Hobbyenen mine. Etterhvert har det blitt mer og mer klart for meg at hobbyene mine, som stort sett er sying og scrapping, et veldig viktige for at jeg skal trives. Jeg liker veldig godt å skape noe, og det er så godt å benke seg på hobbyrommet når ungene er lagt. Det er ren terapi og påfyll i en travel hverdag. Når jeg scrapper eller syr har jeg ikke ledig hjernekapasitet til å tenke på problemer eller ha bekymringer samtidig, og denne avkoblingen fra herrdagens kjas synes jeg er fantastisk!
3. Jeg må nesten si jobben min. Ikke fordi det ikke er andre ting jeg liker bedre enn å jobbe, men fordi jeg er veldig takknemmelig for at jeg har en jobb jeg trives i og som gir meg mye.

Skriv tre fine bloggere du er innom ofte:
1. Made by Molla Ingeborg ble jeg kjent med da jeg gikk gravid med Åsa. Det viste seg etterhvert at vi hadde ganske mange felles interesser på hobby- og husfronten, og har de siste to åra inspirert hverandre vekselsvis til nye høyder! Er veldig glad for at jeg fikk dratt henne med meg inn i bloggverdenen også. Jeg digger interiørstilen hennes, og syns det er veldig kult at hun blogger om den også.
2. Heilt spesiell Denne bloggen har jeg fulgt nøye med på hels iden jeg ble obs på syblogg-verdenen. Kristin lager de mest fantastiske fargerike barneplagg! Veldig inspirerende bruk av stoffer og farger. Vi er så heldige å ha et par Heilt spesielle kjoler i hus også - jeg kunne ikke dy meg selv om jeg jo syr selv..
3. Jeg er evig fan av en gjeng med svenske sybloggere, mange av dem syr nesten bare av gamle stoffer, noe jeg synes er veldig kult! Missunner dem veldig tilgangen på stoffer. De herligsete er sygryn, naimas design og solig

Skriv tre sanger du hører mye på for tiden:
1. Jeg er ikke så veldig bevisst på hva jeg hører egentlig.. Om jeg hører musikk er det gjerne radio. Radio Norge er favoritten.
2. Om jeg skal si en sang nå for tiden må det bli Ambisions med Monkey Boys. Den digger vi hele familien. Inkludert hunden! For når den står på er det full herjedansien som gjelder!
3. Må jo bli Eline sine favoritter som vi hører ganske ofte. Både Malin og Celine er store idoler.

Skriv 3 tv-programmer du følger med på:
1. Vanskeligste hittil, for jeg følger faktisk ikke med på noe på TV.. Det hender jo at jeg ser på TV, selv om det også er sjelden. Men det jeg ser mest regelmessig er vel Barne TV og SuperQuis.
2. Liker å få med meg "gullrekka" på fredagskvelden.
3. Nei, mer enn det er det ikke å si.

Utfordre tre fine bloggere:
1. Cathrines Creative Dette er virkelig ei kreativ dame i ordets rette betydning som jeg har vært så heldig å bli kjent med gjennom scrappinga. Denne dama kjenner ingen begrensninger når det gjelder kreativ utfoldelse; hun strikker, hekler, maler, scrapper, lager kort og jammen kan hun ikke sy de mest avanserte kreasjoner også!
2. Rom for dill og dall Jeg lar meg stadig imponere over denne bloggen og selvfølgelig dama bak! Hun syr så MASSE og så mye fint! Utrolig herlig bruk av mønstrede stumme bomullsstoffer blant annet.
3. Hugleik design Dette er dama som nok uten å vite det satte meg på sporet av sy-blogg-verdenen! Jeg ble kjent med henne gjennom nettstedet tettinntil.no da lillemor var lita og vi var ivrige bæreentusiaster. Senere fulgte jeg en link fra tøybleieforumet tøybleier.no til Junes blogg hvor hun solgte klær hun hadde sydd. Jeg forelsket meg i en jakke som nå er lillemor sin og ble satt på sporet av en helt ny verden av stoffer, farger, mønster og inspirasjon.

3 kommentarer:

  1. Tusen takk for komplimentene og for at du tok utfordringen! Artig å finne ut mer om deg;) Så rart for meg å tenke på at du mistet moren din, det er ganske vanskelig å sette seg inn i. Hun hadde nok vært rett så stolt av deg og dine kreative evner!!!

    SvarSlett
  2. Og jeg angrer ikke på at jeg troppet opp på gravidtreff for over to år siden, det året med permisjon var rett og slett en opptur!

    SvarSlett
  3. Tusen takk for komplimentet, tar utfordringen jeg, må bare tenke godt over hva jeg skal skrive :)

    SvarSlett