mandag 26. oktober 2009

Pirater i lange baner - første "masseproduksjon"


Dette er første gangen jeg syr flere plagg i samme stoff og design på denne måten. Kjøpte noen meter piratstoff fra MjukaTyger.se, og nå har det blitt til 4 gensre som alle skal gis bort til gutter vi kjenner. En i str 4 år, en i str 5 år og 2 i str 7 år. Alle er mønster fra Meedom. Tre av genserenen er helt like med ermer i svart ribb fra s&s, samt ribbkanter nederst, på ermene og i halsen. Den siste er litt annerledes, den har ermer i piratstoffet og ribbrouleau-kant (som de kaller det i meedombøkene, har ikke bedre ord..). Ganske fornøyd med produksjonen, selv om jeg ser nå at det svarte i piratstoffet ikke er helt svart, mer mørk brun.. Men jeg synes svart matchet fint i allefall.

5 kommentarer:

 1. Jättefina tröjor, och kul att se så många på en gång=)

  SvarSlett
 2. Så flink du har vært i dag da! Sikkert lurt å klippe mange på en gang, det er vel da det blir fremgang i en travel hverdag! jeg SKAL sette meg ned nå jeg også, må bare komme meg i gang...

  SvarSlett
 3. Vad fina de blev allihop!

  SvarSlett
 4. så flink du er!
  jeg er fullstendig nybegynner, men har fått kurs av Ingeborg. har bestilt stoffer i lange baner nå, og gleder meg til å sette i gang! :) kjekt å følge bloggen din. Masse inspirasjon! =)

  SvarSlett
 5. Hei. Lenge siden sist. Jeg ser du lager mye lekkert! Londontur høres kjekt ut. Vi snakkes forhåpentligvis snart :-)

  Marit

  SvarSlett