tirsdag 6. oktober 2009

Nightingale tunikaen fra OTTOBRE 4/09Denne tunikaen har jeg hatt lyst til å lage siden jeg så den første gang i Ottobre Design 4/2009. Forelsket meg sånn at jeg måtte bestille Hilco-stoffet som var brukt også, men siden den så litt avansert ut for mine syferdigheter så var det tryggeset å sy en "prøveversjon" i et litt rimeligere stoff (det andre stoffet kostet 264 SEK pr meter..). Denne er sydd i retroinspirert pære-stoff fra ebay med detajer i prikkete babycord fra S&S. Den mangler pynteknapper øverst, har tenkt å bestille knapper fra snella og petronella med snuppe gull på :o)

12 kommentarer:

 1. Supersöt tunika på supersöt tjej!

  SvarSlett
 2. oi oi oi-her har det skjedd mye siden sist jeg var innom!!!du er virkelig produktiv!!!!og så masse lekkert!!!!!du kan det altså!!!

  ang kurset,så holder jeg ikke kurs nei!jeg deltar på et kurs jeg fikk sydama i byen til å arrangere!!Kurs i å sy barneklær!!!mye moro å lære,tips,ideer og ikke minst teknikker!!!!og samsying er jo gøy da!!!legger deg på blogglista mi eg!!her vil jeg innom å bli inspirert igjen!!!

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentarer!

  SvarSlett
 4. For en nydelig jente, og selvsagt tunika, artig pærestoff:)

  SvarSlett
 5. Wow, denne var bare så stilig da!! Søt snuppe også:-)

  SvarSlett
 6. vet du forresten om man kan få kjøpt Ottobre her i Molde?...ser at det er så mye fint i de bladene:-)

  SvarSlett
 7. Martha: jeg abonnerer på Ottobre. Veldig greit og ikke dyrt. Vet ikke om du får kjøpt det i løssalg her nei, men det tviler jeg nesten på..

  SvarSlett
 8. For en søt jente i superfin tunika:)

  SvarSlett
 9. Du er så flink vennen. Kommer til å legge inn en bestilling på mei tai etter jul. Går det an å bruke det med en gang? eller anbefaler du bruke sjal til nyfldt baby?

  SvarSlett
 10. For ei deilig jente i knallflotte klær!den tunikaen du spurte om er forlenget 1,5 cm. syns det er finest til tights.Ha en flott helg!

  SvarSlett
 11. Så fin tunika du har sytt, jag har oxå funderat på den.
  Nu måste jag faktiskt sy ett par stycken./Åsa

  SvarSlett