tirsdag 27. oktober 2009

Gammelt på nytt

I går sydde jeg en kjole til storejenta som jeg har hatt liggende ferdigklipt en stund. Mønsteret er fra Ottobre 1/09, og jeg må si at den var veldig morsom å sy! Den er sydd av noe nytt og noe gammelt stoff. Det prikkete er nytt fra ebay, og det blomstrete er et godt brukt dynetrekk som min mor hadde som ung på begynnelsen av 70-tallet. Både jeg og Eline synes det er litt morsomt at mormors gamle dynetrekk lever videre i kjolen hennes. Den er allerede brukt i barnehagen i dag.
Her er Eline og kjolen foreviget sammen med lillesøster i min gamle kosedress. Ekte retro. Synes den er dødskul, og veldig deilig å ha på henne. Her er vi som dere skjønner i gjenbruksmodus om dagen!

3 kommentarer:

  1. Så fine jenter og bra med gjenbruk!! Kjempedeilig kosedress og artig kjole. Veldig artig å sette sammen og lage litt forskjellige ting, ikke bare sy rett frem liksom... Men så var det det at det er artig å bli ferdig med noe fortest mulig... Her blir det lite sying i kveld, lurer på om det er influensa på vei. Dårlig form!

    SvarSlett
  2. Kjempefin kjole! Veldig, veldig bra med gjenbruk. Du må jo tegne av mønsteret på kosedressen!?!

    SvarSlett
  3. Vad fina flickor du har! Och så söta i sina kläder, gillade mönsterkombinationen på klänningen.

    SvarSlett