mandag 6. september 2010

Jeg har sydd!!!


Det høres kanskje ikke ut som en sensasjon, siden dette er en syblogg, men akkurat nå er det nettopp det det er!

Jeg har fortsatt null energi og trives best i sofakroken med strikkinga, men så måtte jeg bare sy en liten gave til en ny liten verdensborger. Jeg har nemlig strikka ei lue som sikkert er bare akkurat passe, og derfor må sendes NÅ. Også måtte jeg lage en liten ting til.

Buksa er gode gamle Hupsis fra Ottobre 1/2009. Str 68.

Lua er avatrix luen fra Ravelry.com

Håper det vil passe til lille Lavrans!

6 kommentarer:

 1. Så fine! :) Rigtig sødt stof.

  SvarSlett
 2. Så fint det var!
  Og gratulerer med syfremskritt:) Skjønner så godt det med sofaen, har fått et nærere forhold til den i det siste jeg også. Har så mange strikkeprosjekter som må gjøres ferdig før jeg kan begynne med søte, små babyplagg... Når formen din er bedre og før du blir for "stor" så hadde det vært kjekt med et minisytreff:) I løpet av høsten en gang kanskje! ha en fortsatt fin kveld, jeg skal frem med strikkingen nå.

  SvarSlett
 3. Så kjekt at du har orket å sy en slik fin bukse. Det er jo et herlig stoff. Jeg har spart og spart på det, men fikk sydd en enkel sommerkjole av det i sommer.

  Lykke til med videre kreativitet når du orker!

  SvarSlett
 4. Herlig bukse, og lua så jo så deilig ut! Gratulerer med lita pie i magen - gled deg til å bli trebarnsmamma, det er helt fantastisk!

  SvarSlett
 5. herlig å få ut litt kreativitet tenker jeg!!
  kjempe søte herlige bukser og den lua var bare super fin!stod mønsteret på engelsk?var det vanskelig?den var bare skjønn i brun!

  SvarSlett
 6. Hei! Spennende med den lille! Håper kvalmen roer seg etterhvert. Vet godt hva det er, men skal ikke klage da det gikk over etter 3 mnd. Ikke akkurat en tilstand å sprudle i... Håper sylysten kommer igjen etterhvert!

  SvarSlett