mandag 30. august 2010

Her var det stille gitt..

Nå er det over 2 måneder siden siste innlegg her på bloggen.. Hvem skulle trodd det i vår? Produktiviteten og insirasjonen var på topp, stoffhaugen var fyldig og hadde mange prosjekter i hodet og tusen planer for alt jeg ville sy.

Det jeg ikke tok helt høyde for var at jeg hadde et lite "prosjekt" i magen også, og det prosjektet har vært altoverskuende de siste 3 månedene. Inni magen vokser en januarbaby, som hittil har gjort meg invalidiserende kvalm i 13 uker. Så min sommer har stort sett blitt tilbrakt i sofaen, redusert til en rugemaskin.. Jeg vet jo egentlig at det blir sånn når jeg blir gravid, men jeg glemmer det heldigvis litt mellom hver gang (ellers hadde nok eldstejenta blitt enebarn).Men her sitter jeg altså, 20 uker på vei med ei lita lillesøster. Alt virker å stå bra til med den lille, hun holder meg med selskap med romstering der inne om dagene. Men jeg er fortsatt like kvalm. Tida går stort sett med til å planlegge kreative prosjekter til etter at kvalmen har gitt seg, så det kan bli travle tider etterhvert. Litt strikking har jeg energi til innimellom, men det blir mest med planleggingen der også.

Her er bilder av babypleddet ala Mor Signe som jeg har striket til nybabyen i Kauni Regnbuegarn. Garnet er kjøpt hos knitting.no - fantastisk nettbtikk med ekstraordinær service! Strikket på pinne 6, rillestrikk, 170 masker. Ble ca 104 x 104 cm ferdig.


10 kommentarer:

 1. Åh, gratulerer så masse!
  Håper kvalmen gir seg snart:)

  Og nydelig regnbueteppe!

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Håper tilværelsen snart blir litt lettere for deg... så du kan nyte graviditeten litt også, og få utløp for all din kreative planlegging :-)
  Flott teppe du har laget!

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Ja, da vet du hva du har å henge fingrene i fremover ;)
  Nydelig teppe forresten... Sikler på sånt garn jeg også :))

  SvarSlett
 4. Gratulerer med livets største prosjekt i magen!

  God bedring! Selv om det er heilt grusomt å være gravidkvalm så veit man jo at det er en ende på det en eller annen gang. Til tross for at det nå kanskje virker uendelig!

  SvarSlett
 5. gratulerer sååå masse!!herlig da!men kjipt med den kvalmen ja,ikke bra!håper det gir seg fort!syns det ble litt vel stille hos deg.....godt å høre fra deg igjen!

  herlig regnbueteppe da!!!!!!

  SvarSlett
 6. Gratulerer - det var gøy :o)) Håper du kvikner litt mer til snart da! Kjempefint teppe du har strikket.

  SvarSlett
 7. Åij... Gratulerer så mye!!:)
  Håper formen tar seg opp og du føler deg bedre.. kvalme er det værste som finnes!!!

  Fint regnbueteppe:)

  SvarSlett
 8. Så koselig å se deg i blogg-land igjen! Og godt å høre at det går bra med tuppa i magen selv om formen din ikke er på topp ennå.

  Kjempefint teppe du har strikket, ser så godt og mykt ut, og fine, klare farger!

  Lykke til videre!

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 9. Grattis! Vad kul med en liten! :)

  SvarSlett
 10. Kjære Astrid,
  Gratulerer så mye med mageboeren :)! Jeg har vært såpass fraværende fra bloggeland at jeg ikke har registrert at det har vært stille fra deg, men likevel godt med oppdatering med gode nyheter! Håper formkurven er stigende. Utrolig hvor utslått en kropp kan bli av graviditetshormoner og ruging. Et gigantprosjekt ;)! Det er ingen slik grunn til at jeg har hatt bloggehvil. Har bare kost meg i sommer og ikke vært inspirert. Tror imidlertid at inspirasjonen er på vet tilbake i takt med mørketida :). Lykke til med viktige og store ting i vente framover! Klem

  SvarSlett