mandag 1. november 2010

Strikkefeber!


Her går det i strikking for tida! Det er mange prosjekter på gang, både julegaver, bursdagsgaver, babystrikk og et og annet småtteri til storejentene også.

Åsa har visst veldig lyst til å lære seg å strikke, så hun sitter av og til ved siden av meg og stikker pinner inn i garnnøstene. Men det er litt vanskelig syns hun!
I helga strikket jeg en liten overalls til lillebaby. Garnet er "privat-importert" fra USA, kjøpt i en nettbutikk som heter yarn.com. Garnet heter Nature Wool Solids fra Aracaunia og kommer egentlig fra Chile. Grønnfargen er veldig fin, men vanskelig å gjengi på bilde.
Brukte ett nøste på 100gram, så jeg har fortsatt 4 nøster igjen ;)
Fasongen ble en smule rar, da garnet er litt tynnere enn det som var anbefalt i oppskrifta.

Litt vanskelig å si hvilken størrelse den endte opp med å bli, men sannsynligvis ca 3 mnd. Må finne noen søte knapper og kanskje strikke ei lite lomme foran, så blir den søt.

3 kommentarer:

 1. Heldige lille baby som får en sånn kul bukse:) Artig å se at du finner andre typer garn og mønstre!!
  Har kjøpt garn til en rask og enkel jakke til babyen i dag jeg også, det blir første strikkeplagget til det nye familiemedlemmet.

  SvarSlett
 2. Hei!!

  Så fin bukse da!!Heldige babyen din kommer sikkert til å gå i bare "hemårnaklæ".

  Går mest i strikking her og for tida, men siden mye er julegaver blir det lite med bilder:))

  Ha en fin kveld

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. super skjønn modell og farge på denne buksa!!!moro!!godt du koser deg med litt håndarbeid mens du ruger!!!!koselig det;))

  SvarSlett